Instagram
   
Aktualnosti
  

Hip hop party i rap koncert u Vanilli

29.11.2014

Nakon dužeg izbivanja ekipa okupljena oko Udruge Hip-Hop VK i Naše Stvari ponovno organiziraju Hip-Hop događanje u našem najvećem klubu Vanilla na novo uređenom drugom flooru kluba.

Da su Vinkovci poznata destinacija svim simpatizerima ove urbane kulture te nadaleko poznato kulturno središte najvećih Hip-hop događanja ove subote, 29.11.2014. dokazati će najperspektivniji izvođači ovoga podneblja.
Nastupiti će sve ukupno osam izvođača i to svi iz Vinkovaca kao pravi pokazatelj Vinkovačke urbane kulture gdje glavnu ulogu ima DeYo, koji trenutno slovi kao jedan od najboljih MC-a ovog djela Hrvatske, Siky perspektivni producent i MC Vinkovaca koji je unazad 2 godine najaktivniji MC te neizostavni pokretač svih događanja u Vinkovcima cijele urbane kulture. Antebiotik kao novo ime Vinkovačke rap scene također će se predstaviti publici Vanilla cluba.
Uz repere nastupiti će i najveće ime Hrvatske beatbox scene  Lil'Bear.
Za dobre plesne ritmove cijelu noć potrudit će se DJ Milka, Krpan, Lu Kaku i Hudi,a sve pod budnim okom inicijatora večeri Sikya,a razne plesne skupine pobrinut će se da novo uređeni plesni podij ne bude prazan, a i Vi možete pridružiti se i podržati domaću urbanu scenu grada.

Ulaz je naravno besplatan !

Povratak na listu