Instagram
   
Aktualnosti
  

"Kazališni kesten" (16.-25. lipnja)

16.06.2017 - 25.06.2017

1.  petak 16.6. u 20 h komedija ROMEO I JULIA* režija Elvira Lučić, Mrak teatar Županja

IGRAJU: Toni Leaković, Petar Galović, Marko Kučinić, Martina Bobek, Silvija Iva Miličević, Darko Avramović, Andrijana Cvitanović, Elvira Lučić, Ilija Oršolić

KRATAK SADRŽAJ: Ova komedija je novo viđenje Romea i Julije, prilagođeno i osuvremenjeno pogledima i zbivanjima oko nas. Elvira Lučić napisala je tekst u stihovima i rimi kojim glumci vrlo vješto progovaraju o zabranjenoj ljubavi, ljudskoj taštini, seoskom mentalitetu, odlasku mladih u inozemstvo. Ali ova priča je skroz izokrenuta. Šarmantna je to predstava  prožeta glazbom i plesom te raskošnim jezikom, kostimima, profinjenim osjećajima, izvrsnim glumcima.

CIJENA ULAZNICE: 25 kn

2. subota 17.6. u 11 sati ŠETNJA S ANDERSENOM, režija Andrijana Raguž, Kazalište Nova scena Vinkovci

IGRAJU: Mirjana Galić, Ivan Frančić, Danijela Cvitanović, Ilija Červen, Slavica Milat Dorić, Lucija Mijatović, Vlatka Andabak, Iva Plavšić, Dominik Kožul, Ivan Đigunović

U predstavi se prikazuju tri poznate Andersenove bajke : „Ružno pače“, „Djevojčica sa šibicama“ i „Kraljevna na zrnu graška“ koje će vas nasmijati, ali i dirnuti u srce.

Trajanje: oko 50 min

Cijena ulaznice: 15 kn.

3.  subota 17.6. u 20 sati - Tomislav Kozačinski Stand Up Comedy  Show

Predstava je za ljubitelje iskrenog i otvorenog humora protkanog provokacijama i kritikama društva u kojem živimo. Možda kući odu i s kojim upitnikom na glavi; jedno je sigurno - neće ostati ravnodušni.

4. subota 17.6. u 11,30 Mađarske slatke tajne - izložbe mađarskih ručnih radova i kolača, organizator  MKUD Vinkovci

5. subota 24.6. u 11 sati - lutkarska predstava NEOZBILJNA SVAĐA* autorski rad Ivice Anđelića

KRATAK SADRŽAJ: Zaljubljeni Ljepotica i Zvijer zauvijek su napustili šumu. Nedugo zatim šuma je iz dana u dan gubila onaj čarobni sjaj. Djeca su postala tužna vidjevši svađu među svojim šumskim prijateljima. Što je uzrok svađe? Može li udar groma promijeniti odnose među šumskim stanarima? Koliko im znači stari mlin i što su spremni učiniti za njega? I na kraju, jesu li se šumski prijatelji pomirili i vratili u šumu čaroliju i sjaj prijateljstva. Ulaz je slobodan.

6. nedjelja 25.6. u 19,30 KONCERT BR. 24,  organizator KC Gatalinka Vinkovci                               

   

Povratak na listu