Instagram
   
Aktualnosti
  

Komedija: "Kako život"

08.10.2017
U Gradskom kazalištu "Joza Ivakić", u nedjelju 8. listopada s početkom u 20 sati možete pogledati komediju Nine Mitrović: "KAKO ŽIVOT".
 
Redatelj: Ivan Leo Lemo, Kazalište Moruzgva
 
IGRAJU: Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević, Ana Begić/Ecija Ojdanić
 
KRATAK SADRŽAJ:
„Život u staračkom domu tekao je mirno dok se nije pojavio Andrija Kekez. On ne poštuje pravila, zna sa ženama, uživa u životu. Jedna će ga mlada žena pokušati obuzdati. Zauzvrat će dobiti nešto što nije očekivala. A troje starih ljudi naći će se u sred ljubavnog trokuta.
Mila se nedavno razvela. Došla je u dom žudeći za slobodom. Branko je tu, ni sam ne zna kad je došao. Redovno prijavljuje druge stanare doma radnoj terapeutkinji Suzani čiji se privatni život raspada. Mila i Branko su prijatelji iako, da se njega pita, bilo bi tu svašta. No njoj je za oko zapeo novi stanar doma. Njegovim dolaskom likovi će propitati same sebe, način na koji žive i vole.
Drama „Kako život“ u svojoj srži nosi pitanje: Kako živjeti život na pravi način? Mogu li se izbjeći žaljenja i jesu li strahovi ono što nama upravlja? Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu, mladosti i starosti, životu i smrti. Priča o nama, kakvi jesmo i kakvi bismo mogli biti kad bismo se opustili i prihvatili život u svoj njegovoj nesavršenosti.“
 
Povratak na listu