Instagram
   
Aktualnosti
  

Obiteljski mini mjuzikl: "Vilinska zavrzlama"

10.02.2018
U GK "Joza Ivakić" možete pogledati u subotu 10.2. u 11 sati, obiteljski mini mjuzikl „Vilinska zavrzlama“, redateljice Monike Romić.
 
Igraju: 
Kuharica Mica: Monika Romić
Vila Maštojla: Slavica Ljujić
Princ Milovan: Nikola Ugrinović
Princeza Ana: Jovana Mladenović
Dadilja Dada, Mornar Mika,
Kapetan Pera: Uroš Milojević                                                                       
 
Cijena ulaznice: 20 kn
 
Princ Milovan i Princeza Ana su, kao i većina današnje djece, vrlo upućeni i zainteresirani za modernu tehnologiju (igrice, telefoni, tableti…) i kada u jednom trenutku ostanu bez toga, pokušavaju pronaći drugu zabavu, ali  su im sve igre dosadne. Kuharica Mica  želi ih oraspoložiti pričanjem priče, ali njena Crvenkapica je Žutokapica, baka živi u noboderu, Vuk je bakin kum. Mica zna praviti kolače i pričati recepte, ali ne i bajke. Princ i princeza  traže  Dadilju Dadu, ali Dade nema. Sve su pretražili, ali su našli samo jednu njenu papuču. Pomoću Mice kuharice, odlaze na nevjerojatno putovanje u potragu za njom, putem mašte.
 
Na tom putu, dobiju mapu od Vile Maštojle, pomoću koje prelaze more i kopno. U svijetu mašte nailaze na Mornara Miku, maštovitog i zabavnog tipa, kao i njegovog kopnenog prijatelja, ozbiljnog, Kapetana Peru, zatim strašnog Lazu Cara oluje, koji će im zadati “teške” matematičke zadatke, Aždajicu Žderavicu i Crvenkapicu koja će im ispričati pravu varijantu priče o sebi. 
Predstava traje 45 minuta.
 
Povratak na listu