Instagram
   
Aktualnosti
  

Predstava: "(Slučajni) Perverznjak"

19.07.2017
U Gradskom kazalištu "Joza Ivakić", a u sklopu "Kazališnog kestena", možete pogledati u srijedu 19. srpnja s početkom u 21 sat komediju A. Goffmana: "(Slučajni) Perverznjak", redatelja Gorana Grgića.
 
KRATAK SADRŽAJ: “(Slučajni) Perverznjak” monodrama nastala po tekstu američkog autora Andrewa Goffmana, čiju režiju potpisuje Goran Grgić, a izvodi vinkovački glumac Vladimir Andrić duhovita je životna priča o odrastanju i seksualnom sazrijevanju koja oduševljava publiku diljem svijeta. Naime, radi se o problemima s kojima se muška populacija susreće tijekom svog spolnog sazrijevanja, silnoj znatiželji i jednako tako silnim nespretnim i nesretnim događajima vezanim uz otkrivanje spolnosti, razumijevanje suprotnog spola, ostvarivanje veza i slično. Andrija Komadina (Vladimir Andrić) danas je odrastao muškarac i iz svoje pozicije prepričava publici kako je postao perverznjak.
 
Predstava nije za mlađe od 15 godina, a ULAZ SLOBODAN povodom Dana Grada. Nakon predstave možete kušati kolače koje su pripremile članice MKUD-a Vinkovci.
 
Povratak na listu