Instagram
   
Aktualnosti
  

Predstava za djecu "Kraljevski festival"

16.04.2016

16. travnja u Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" Vinkovci s početkom u 11:00 sati održat će se predstava za djecu Tode Nikoletića: Kraljevski festival redateljice Snježane Puljić, GAK Županja.

Igraju: Josip Grgić, Jelena Maričić, Dorijan Frketić, Domagoj Josipović, Franjo Frketić, Snježana Puljić, Mia Dominković, Dean Pejić, Anamarija Majstorović, Petra Džinić, Tina Josić

"Ništa na svijetu nije ljepše od bajke.. to je jedino mjesto gdje ima puno začaranih šuma, jezera, čarobnih mora, možeš naći zakopanog blaga, sresti dobroćudnih divova i zločestih vještica...". Tako i u ovoj bajci iza devet brda i dolina u čudesnoj Kraljevni Zvrdoniji bio jednom jedan kralj koji je organizirao festival u pjevanju. Najbolja pjesma dobivala je pola blagai prinčevu ruku. Sve bi bilo u najboljem redu da se nije pojavio Zloćko i Štreca Veca sa čarobnim napitkom, ali kako u svakoj bajci mora pobjediti ljubav i dobrota napitak nije popila ona kojoj je namijenjen nego... e to vam nećemo otkriti pogledajte sami u pravoj kraljevskoj zavrzlami. Ovu bajku osim vesele i zanimljive priče krasi i predivni i autentični kostimi.

Povratak na listu