Instagram
   
Aktualnosti
  

Predstavljanje knjige "Život nije lijep"

16.02.2018
Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci organizira predstavljanje knjige "Život može biti lijep" autorice Ivane Grabar. Predstavljanje će se održati u petak, 16. veljače 2018. godine s početkom u 19 sati u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, na adresi Ivana Gundulića 6. 
 
"Život može biti lijep" druga je knjiga autorice Ivane Grabar. Knjiga je izdana krajem 2016. godine Za ovu knjigu autorica ističe kako je njena zrelost i odluka da može i zaslužuje bolje i više od života. Ova je djelo njena filozofija života pretočena u tekst. "Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!" – kaže sama autorica.
Ivana Grabar sa svojih je 40 godina života odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove i sve ono što čini život ljepšim ili ružnijim, a tiče se odnosa žena i muškaraca, podijeliti s čitateljima. Ivana ima savjete koje nije nigdje pročitala, nego ih je, stjecajem okolnosti, stekla i isklesala sama na vlastitim greškama i vlastitoj koži. Njene su riječi iz srca i iz vlastita iskustva, iz najprivatnijega dijela života. 
Inače, rođena Vinkovčanka, Ivana Grabar 28 godina živi u Opatiji. Okidač za pisanje bio je razvod braka. 
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona: 032/ 332 418 ili na web stranici GKVK www.gkvk.hr .
Povratak na listu