Instagram
   
Aktualnosti
  

Proljetna glazbena čarolija Ive Gamulina Giannija 20. ožujka u Vinkovcima

20.03.2015

Naš proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni održat će u petak, 20. ožujka 2015. gala koncert u Vinkovcima, u Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“, s početkom u 20:00 sati. Ulaznice za predstojeći koncert mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 40,00 kn na blagajni kazališta "Joza Ivakić" i u sustavu www.Entrio.hr.

Bit će to koncert povodom početka proljeća, na kojem će Gianni svojoj publici darovati koncertni program klasika i evergreena, ljubavnih pjesama i talijanskih kancona! Na koncertu Ive Gamulina Giannija u Vinkovcima gostovat će i mlada slavonska pjevačka zvijezda u usponu iz Požege, sjajna Bruna Oberan (21), trenutno jedna od zapaženijih natjecateljica u glazbenom showu The Voice.

Giannijev repertoar kojeg je pripremio za koncert u Vinkovcima istinski je neodoljiv i lepršav,  u njemu će svatko pronaći svoje omiljene skladbe. Bit će tu neizostavni  Giannijevi hitovi „Ljubav to si ti“,  „Molitva“, „Aleluja“ te skladbe „Amigos Para Siempre“, „Besame Mucho“, „Time to Say Goodbye“, „Parla Piu Piano“, „O Sole Mio“ i mnoge druge svjetske uspješnice.

 

Povratak na listu