Instagram
   
Aktualnosti
  
 • 02.05.2016

  Poziv volonterima za IV. Rimske dane u Vinkovcima

  Kada: 20. svibnja 2016. godine
   
  Gdje: Park, pješačka zona u Vinkovcima
   
  Rok za prijavu: 13. svibnja 2016.
   
  Kontakt telefon: 032/334-653 ili e-mail: info@tz-vinkovci.hr
   
 • 02.05.2016

  IV. RIMSKI DANI U VINKOVCIMA

  IV. Rimski dani u Vinkovcima održati će se 13.,14. i 20. svibnja 2016. godine.

 • 24.03.2016

  Uskrs u Vinkovcima!

  Turistička zajednica grada Vinkovaca ove će godine na poseban način obilježiti blagdan Uskrsa. U suradnji sa osnovnim školama: „A. G. Matoš“, „I. G. Kovačić“, „I. Mažuranić“ i „Nikola Tesla“, zatim Gradskim kazalištem „Joza Ivakić“ te tvrtkom Cvjećarstvo d.o.o., ukrasit ćemo park na Trgu bana Šokčevića šarenim jajima - radovima učenika navedenih osnovnih škola. 
  Na Veliku subotu 26. ožujka 2016. u 10 sati u parku će Zeko najmlađe prolaznike darivati slatkim darovima. 
   
  Posjetite Vinkovce, prošetajte s Vašim mališanima Velikim parkom i osladite se! :)
   
 • 17.03.2016

  Prvi susreti književnika za djecu

  21. Lutkarsko proljeće donijelo nam je novinu te je u ovogodišnjem programu po prvi put bio održan i susret književnika za djecu na kojem su u Spomen kući Ivana Kozarca u Vinkovcima sudjelovali književnici Silvija Šesto, Sonja Smolec, Snježana Babić Višnjić, Zoran Pongrašić, Davor Šunk i Vladimir Bakarić. Nakon susreta održan je i program živuće povijesti kojim je uz angažman kostimiranih vojnika, građana i obrtnika, te bana Šokčevića prikazano oživljavanje povijesti u organizaciji TZ grada Vinkovaca.

 • 10.03.2016

  21. Lutkarsko proljeće

  21. Lutkarsko proljeće održava se od 14. – 19. ožujka.
   
 • 04.03.2016

  Edukacija za male iznajmljivače 2016.

  Savjetovalište za obiteljski smještaj "Interligo" i ove godine organizira edukaciju za male iznajmljivače širom Hrvatske.

  Glavni predavač na edukacijama je gđa Anamarija Cicarelli, autorica triju stručnih knjiga o obiteljskom smještaju: Mali iznajmljivači-veliki posao, Kako urediti apartman za iznajmljivanje, Vodič za vlasnike obiteljskog smještaja.

  Pogledajte ponudu edukacija za 2016. godinu te raspored predavanja.

   

   

 • 19.02.2016

  FOTO NATJEČAJ

  Sigurni smo da svatko od vas ima neke posebne trenutke zabilježene na svom fotoaparatu, a koje prezentiraju svu raskoš našega grada. Podijelite ih s nama i sudjelujte u Foto natječaju TZ grada Vinkovaca.

  Više o natječaju pogledajte na sljedećem linku. Tablica s nazivom fotografija dostupna je na linku.

  Pokažimo svima ljepote našega grada!

   

 • 05.02.2016

  Vinkovački karneval 2016. godine

  Udruga Vinkovački karneval i ove godine organizira Karneval u Vinkovcima koji počinje večeras od 18:00 sati na pješačkoj zoni Izborom pokladnog gradonačelnika i preuzimanjem ključeva grada, te nastupom Glazbene škole Josipa Runjanina Vinkovci.
  Nakon toga pridružite se Velikom maskenbalu u caffe baru Palace (M.A.Reljkovića bb), gdje vas očekuju razne nagradne igre, izbor najoriginalnije maske ali i Izbor za kraljicu karnevala (glavna nagrada put u Opatiju). Za zagarantiranu zabavu do dugo u noć zadužen je Orion full-band Ivankovo.

  07. veljače na pješačkoj zoni s početkom u 11:00 sati održat će se Dječja karnevalska povorka ulicama grada uz stručnu pomoć i pokroviteljstvo TZG Vinkovaca, Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije.

  Vraćanjem ključeva gradu, 09. veljače u 12:00 sati na pješačkoj zoni, zatvara se ovogodišnji karneval.

 • 04.02.2016

  Klaster "Slavonska košarica"

  Klaster „Slavonska košarica“osnovan je 2011. godine pod nazivom „Slavonski Brod“ koji je okupljao 28 članova, a njegovi osnivači su grad Slavonski Brod, Turistička zajednica grada Slavonskoga Broda i Razvojna agencija grada.

  Danas Klaster broji 126 proizvođača hrane, pića i rukotvorina te pružatelja turističkih usluga s područja regije Slavonije čiji je osnovni cilj umrežavanje i poboljšanje turističke djelatnosti u istočnoj Hrvatskoj, te su njegove osnovne aktivnosti promocija na sajmovima, prezentacije, online prodaja (Crno jaje, e-kupi).

  TZG Vinkovci priključila se Klastru „Slavonska košarica“ krajem 2015. godine.

  Neki od nastupa Klastera „Slavonska košarica“ 2015. godine:
  •    Gastro, Zagreb
  •    Uskrsni sajam, Austrija
  •    Sajam cvijeća, Slavonski Brod
  •    Katarinski sajam, Slavonski Brod
  •    Viteški turnir, Jankovac
  •    Osječki sajam, Osijek
  •    Sajam antikviteta, Osijek
  •    Advent Osijek, Osijek
  •    Čokoladni festival, Opatija

  Ukoliko i vi želite biti dio Klastera "Slavonska košarica" obratite se TZG Vinkovaca gdje ćete dobiti dodatne informacije.

 • 02.02.2016

  Poziv za Karnevalski sajam

  Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje sa svojim proizvodima na sajmu koji će se održati tijekom trajanja Karnevalske povorke u nedjelju, 07. veljače 2016. godine s početkom u 11:00 sati.

  Prijaviti se možete do 04. veljače 2016. godine u Turističkom uredu TZ grada Vinkovaca, na broj telefona: 032/334-653 ili e-mail: info@tz-vinkovci.hr.

← StarijeNovije →