Instagram
   
Aktualnosti
  

Donesena odluka o odabiru projekata kandidiranih prema Javnom pozivu "Konkuretnost turističkog gospodarstva"

04.07.2018 - 31.07.2018

Ministarstvo turizma je 19. veljače 2018. godine objavilo Javni poziv za kandidiranje projekata "Konkuretnost turističkog gospodarstva" koji je bio otvoren do 20. ožujka 2018 godine. 

Predmet Javnog poziva je bila dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz:
- Mjera A - povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, diversifikacija poslovanja i održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, poboljšanje socijalne uključenosti, sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata: hotela, kampova, ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, OPG-a za seoski turizam
- Mjera B - razvoj posebnih oblika turizma
- Mjera C – dostupnost i sigurnost
- Mjera D - prepoznatljivos
 
Odluka o odabiru projekata je objavljena 3. srpnja na web stranici Ministarstva turizma prema kojem su dodjeljena bespovratna sredstva i objektima na području grada Vinkovaca:
Mjera A1 (sve vrste objekata iz skupine „hoteli“) - Gem d.o.o.
Mjera A4 (seljačko domaćinstvo - OPG) - OPG Mirjana Maras
 
Ovo je dokaz da vinkovački ugostitelji i hotelijeri konstantno rade na poboljšanju kvalitete smještaja i realiziraju nove investicije, što ujedno i doprinosi povećanju turističkog prometa na području Vinkovaca.
 
Odluku o odabiru projekata možete vidjeti ovdje.
Povratak na listu