Instagram
   
Aktualnosti
  

Lica moga grada

20.11.2014

Turistička zajednica grada Vinkovaca želi, zajedno sa svojim građanima, obilježiti Dan Grada. Stoga ovim putem upućujemo poziv svim zainteresiranima da nam se priključe u akciji „Lica moga grada“ kako bismo ove dane učinili ljepšima ali i kako bismo upoznali svoj grad.

Riječ je o akciji kojom pozivamo sve naše sugrađane koji vole fotografiju i, naravno, Vinkovce, da nam pošalju ono što smatraju najljepšim u svome gradu. Dakle, fotografiju grada ili nekog njegovog dijela uz napomenu da fotografija ne mora biti novijega datuma (smijemo biti i nostalgični!).

Također molimo da nam, ukoliko žele, građani svoje fotografije dostave izrađene u formatu 10x15 sa navedenim datumom snimanja i autorom fotografije kako bismo ih mogli izložiti. Izložba ovih fotografija predviđena je u izlogu Matice hrvatske (ljekarna na korzu) od 14. do 25. srpnja 2014., stoga je fotografije potrebno dostaviti u turistički ured najkasnije do 11. srpnja 2014. godine.
Želja nam je pokazati sve ljepote našega grada, mjesta koja su nam posebno draga, važne uspomene, priče ispričane fotografijom koje će nas potaknuti da više brinemo za svoj grad te ga učinimo ljepšim za sebe i sve posjetitelje.

Povratak na listu