Instagram
   
Aktualnosti
  

Odgođena manifestacija X. Rimski dani

23.06.2022 - 31.07.2022

Ovogodišnji Rimski dani trebali su se održati u periodu od 10. do 12. lipnja, no zbog loših vremenskih uvjeta bili smo primorani odgoditi održavanje manifestacije. Raduje nas veliki interes javnosti za ovu manifestaciju te nam je upravo radi toga izuzetno žao što višemjesečni trud i rad nas u Turističkoj zajednici Vinkovci kao i ostalih uključenih u organizaciju manifestacije, te naravno sudionika ove manifestacije nismo mogli prezentirati svim posjetiteljima i zaljubljenicima u Rimske dane u Vinkovcima. Odluku smo donijeli zajednički, usuglasivši se da zaista vremenske prognoze ne idu u prilog organizaciji ovakvoga događaja.

Naime, danima prije same manifestacije kada je trebalo slagati opremu vrijeme je bilo loše, kišovito i nestabilno. Samim time opsežne pripremne radnje nismo mogli odraditi.

S obzirom na niz događanja u gradu koji slijede kao i obveze sudionika Rimskih dana, u ovom trenutku nemamo definiran novi datum održavanja Rimskih dana, no kada ga budemo imali pravovremeno ćemo o tome obavijestiti javnost. Stoga pratite našu web stranicu i društvene mreže gdje će novi termin održavanja Rimskih dana biti objavljen. 
 

Povratak na listu