Instagram
   
Aktualnosti
  

Poziv volonterima za 3. Rimske dane u Vinkovcima

30.04.2015 - 23.05.2015

POZIV VOLONTERIMA – 3. RIMSKI DANI U VINKOVCIMA
Kada: 22. i 23. svibnja 2015. godine

Gdje: Park, pješačka zona u Vinkovcima

Rok za prijavu: 15. svibnja 2015.

Kontakt telefon: 334-653 ili e-mail: info@tz-vinkovci.hr

Turistička zajednica grada Vinkovaca u suradnji sa Gradskim muzejom Vinkovci sa zadovoljstvom poziva sve zainteresirane da nam pomognu u organizaciji manifestacije Rimski dani u Vinkovcima.

Radi se o manifestaciji koja kroz raznolike sadržaje i aktivnosti poput sajma, radionica, prikaza gladijatorskih vještina, rimske gozbe i drugih edukativnih i zanimljivih sadržaja nastoji građanima i posjetiteljima približiti rimsko razdoblje u kojemu su Vinkovci, tada Colonia Aurelia Cibalae, bili veoma značajno naselje.

Tražimo motivirane volontere koji bi nam pomogli :

- u promoviranju manifestacije u Vinkovcima prije i tijekom održavanja

  (dijeljenje letaka i dr. promotivnog materijala, )

- pri logističkim zadacima tijekom održavanja manifestacije

Proces prijave obuhvaća:

1. kratko motivacijsko pismo (najviše jedna stranica- Zašto želiš biti dio našeg tima? Imaš li prethodnog iskustva u volontiranju? Zašto te zanima tema –rimsko razdoblje?)

2. životopis


Nažalost, nismo u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran obrok i piće za vrijeme trajanja manifestacije.

Na zahtjev, volonterima će se izdati potvrda o volontiranju.

Obećavamo ugodnu zabavu i druženje, priliku za upoznavanje divnih ljudi, stvaranje novih kontakata i stjecanje novih vještina.

Molimo da nam svoju prijavu i životopis pošaljete najkasnije do 15. svibnja 2015. godine na info@tz-vinkovci.hr ili na Trg bana Josipa Šokčevića 4, Vinkovci (privremeni ured: Vatrogasna 5, 1. kat)

Povratak na listu