Instagram
   
Aktualnosti
  

Poziv volonterima za IV. Rimske dane u Vinkovcima

02.05.2016
Kada: 20. svibnja 2016. godine
 
Gdje: Park, pješačka zona u Vinkovcima
 
Rok za prijavu: 13. svibnja 2016.
 
Kontakt telefon: 032/334-653 ili e-mail: info@tz-vinkovci.hr
 
Turistička zajednica grada Vinkovaca poziva sve zainteresirane da nam pomognu u organizaciji manifestacije Rimski dani u Vinkovcima.
 
Radi se o manifestaciji koja kroz raznolike sadržaje i aktivnosti poput sajma, radionica, prikaza gladijatorskih vještina i drugih edukativnih i zanimljivih sadržaja nastoji građanima i posjetiteljima približiti rimsko razdoblje u kojemu su Vinkovci, tada Colonia Aurelia Cibalae, bili veoma značajno naselje.
 
Tražimo motivirane volontere koji bi nam pomogli:
 
- u promoviranju manifestacije u Vinkovcima prije i tijekom održavanja
 
- pri logističkim zadacima tijekom održavanja manifestacije
 
Proces prijave obuhvaća:
 
1. kratko motivacijsko pismo (najviše jedna stranica- Zašto želiš biti dio našeg tima? Imaš li prethodnog iskustva u volontiranju? Zašto te zanima tema – rimsko razdoblje?)
 
2. životopis
 
3. osoba mora biti punoljetna
 
 
Nažalost, nismo u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran obrok i piće za trajanja manifestacije.
 
Na zahtjev, volonterima će se izdati potvrda o volontiranju.
 
Obećavamo ugodnu zabavu i druženje, priliku za upoznavanje divnih ljudi, stvaranje novih kontakata i stjecanje novih vještina.
 
Molimo da nam svoju prijavu i životopis pošaljete najkasnije do 13. svibnja 2016. godine na info@tz-vinkovci.hr ili na Trg bana Josipa Šokčevića 4, Vinkovci.
 
Povratak na listu