Instagram
   
Aktualnosti
  

Poziv za sudjelovanje u popratnom programu VIII. Rimskih dana

12.02.2020 - 31.05.2020
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane fizičke i pravne osobe koje se žele uključiti u manifestaciju Rimski dani i biti dio popratnoga programa da nam se jave na mail info@tz-vinkovci.hr 
U mailu je potrebno navesti mjesto i vrijeme održavanja programa, veličina prostora potrebnog za održavanje programa, a poželjno je naznačiti kojoj je dobnoj skupini program namijenjen. Zainteresirani sami snose sve troškove rada i materijala, dok se organizator (TZ grada Vinkovaca) brine za potrebne priključke te im prostor ustupa bez naknade. 
VIII. Rimski dani traju od 5. do 7. lipnja 2020. godine i odvijat će se u prostoru parka Lenije. U obzir ne dolaze prijave za sudjelovanje na rimskom sajmu, odnosno oni sadržaji koji podrazumijevaju korištenje javne površine za prodaju određenih proizvoda jer će za taj dio biti raspisan Javni poziv. Također, sadržaji koji ulaze u popratni program trebaju biti tematski povezani sa manifestacijom, dakle Rimom i vremenom antike.
U slučaju dodatnih pitanja molimo da se obratite na info@tz-vinkovci.hr ili na telefon broj: 032/334-653. Rok za prijavu je 30. ožujka 2020. godine. Naknadne prijave, nažalost, nećemo moći uvrstiti u program.
 
Prijavnicu možete preuzeti ovdje.
 
Povratak na listu