Instagram
   
Aktualnosti
  

PPS Program

21.11.2014

Hrvatska turistička zajednica je pokrenula projekt podizanja konkurentnosti hrvatskog turizma kroz PPS koncept - koncept produljenja pred i posezone. Turističke zajednice grada Vinkovaca, Vukovara i Iloka kandidirale su zajedničku destinaciju pod nazivom „Srijem i Slavonija ”.

U projekt se uključuju pružatelji usluga smještaja (privatni iznajmljivači, hotel i sl), turističke agencije, ugostiteljski objekti, trgovine i svi ostali pružatelji usluga turistima. Za sudjelovanje u projektu definirano je razdoblje rada objekata od 1.9. do 31.12.2014. Za sudjelovanje u projektu potrebno je ispuniti Izjavu – obrazac za prijavu članova.

Kako bi se osigurala uspješna tržišna komunikacija koja može pridonijeti boljoj vidljivosti i vrijednosnoj percepciji turista u Hrvatskoj kao destinaciji koja ima atraktivnu PPS ponudu uvest će se sustav PPS oznaka i certificiranja, kojim će biti obuhvaćeni subjekti javnog i privatnog turističkog sektora. Implementacija sustava oznaka pružit će neposrednu korist i nositeljima oznaka destinacije i gospodarskim subjektima budući da će im osigurati veću vidljivost/prepoznatljivost i lakše pozicioniranje na tržištu kroz dodjelu PPS oznake, neograničeno korištenje iste u svim marketinškim aktivnostima, članstvo u destinacijskom i nacionalnom PPS klubu, isticanje nositelja oznaka na posebnoj PPS pod stranici internetskog portala HTZ-a (s intenzivnijim razvojem PPS ponude u narednim godinama planira se formiranje zasebne PPS internetske stranice HTZ-a) kao i promociju kroz komunikacijske kampanje koje će provoditi Hrvatska turistička zajednica.

Vezano uz navedeno, HTZ odabrala logotip i komercijalno ime s ciljem brendiranja PPS ponude i destinacija, dok se istovremeno pristupilo i izradi PPS internetskih pod stranica.

Više o projektu možete saznati na web stranici HTZ-a:

http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Projekti-HTZ-a/Objava-Javnog-poziva?Y2lcMzgxOQ%3d%3d

Turističke zajednice gradova Vinkovaca, Vukovara i Iloka su odgovorne za pripremne radnje / poslove za subjekte sa svog područja. Subjekti s područja grada Vinkovaca sve informacije mogu dobiti u Turističkom uredu gdje je potrebno poslati ispunjenu izjavu zaključno sa 20. kolovoza 2014. godine putem e-maila a original poštom do 27.kolovoza 2014.

Povratak na listu