Instagram
   
Aktualnosti
  

Pravilnik o ocjenjivanju

21.11.2014

Turistička zajednica grada Vinkovaca već tradicionalno ocjenjuje najljepše uređene stambene i poslovne prostore povodom "Vinkovačkih jeseni". Tijekom posljednjih godina unijeli smo i neke novine, a tako nastavljamo i ove godine.

Akcija ocjenjivanja od ove godine nosi naziv "Volim Vinkovce" te ima svoj Pravilnik u kojemu su navedene sve kategorije, kriteriji ocjenjivanja i drugi važni detalji. Pravilnik je stupio na snagu u lipnju ove godine stoga će se njegove odredbe primjenjivati već ove jeseni. I dalje se prati tema "Vinkovačkih jeseni", ali dodane su neke nove kategorije, istaknuto bodovanje,a pri prijavi je isključeno prijavljivanje telefonom.

Vjerujemo kako ćemo ovim novinama potaknuti građane koji se poteklih godina nisu uključili u ovu akciju da to sada svakako učine, a sve dosadašnje da i dalje ustraju u nastojanju da svoj dom i radno okruženje te konačno i same Vinkovce učine ljepšim za sebe i sve posjetitelje.

Pravilnik možete pregledati na našoj web stranici kod izbornika "Informacije". Za eventualno potrebna dodatna pojašnjenja slobodno nam se obratite.

Povratak na listu