Instagram
   
Aktualnosti
  

Ususret Rimskim danima 2014.

20.11.2014

POZIV VOLONTERIMA - RIMSKI DANI U VINKOVCIMA 2014. GODINE

Kada: 23. i 24. svibnja 2014. godine

Gdje: Park, pješačka zona u Vinkovcima

Rok za prijavu: 10. svibnja 2014

Kontakt telefon: 334-653 ili e-mail: info@tz-vinkovci.hr

Turistička zajednica grada Vinkovaca u suradnji sa Gradskim muzejom Vinkovci sa zadovoljstvom poziva sve zainteresirane da nam pomognu u organizaciji manifestacije Rimski dani u Vinkovcima.

Radi se o manifestaciji koja kroz raznolike sadržaje i aktivnosti poput sajma, radionica, prikaza gladijatorskih vještina i drugih edukativnih i zanimljivih sadržaja nastoji građanima i posjetiteljima približiti rimsko razdoblje u kojemu su Vinkovci, tada Colonia Aurelia Cibalae, bili veoma značajno naselje.

Tražimo motivirane volontere koji bi nam pomogli :

- u promoviranju manifestacije u Vinkovcima prije i tijekom održavanja

  (dijeljenje letaka i dr. promotivnog materijala, )

- pri logističkim zadacima tijekom održavanja manifestacije

Proces prijave obuhvaća:

1. kratko motivacijsko pismo (najviše jedna stranica- Zašto želiš biti dio našeg tima? Imaš li prethodnog iskustva u volontiranju? Zašto te zanima tema –rimsko razdoblje?)

2. životopis


Nažalost, nismo u mogućnosti pokriti putne troškove volontera, ali će volonterima biti osiguran obrok i piće za trajanja manifestacije.

Na zahtjev, volonterima će se izdati potvrda o volontiranju.

Obećavamo ugodnu zabavu i druženje, priliku za upoznavanje divnih ljudi, stvaranje novih kontakata i stjecanje novih vještina.

Molimo da nam svoju prijavu i životopis pošaljete najkasnije do 10. svibnja 2014. godine na info@tz-vinkovci.hr ili na Trg bana Josipa Šokčevića 3, Vinkovci.

Povratak na listu