Instagram
   

Turistički brod

Danubius, Ilok

Opuštajuća vožnja Dunavom uz zvuke tamburice, vožnja između pješčanih ada kao i priče lijepoga plavog Dunava ostat će vam u nezaboravnom sjećanju. Vožnja je idealna za ekipe željne dobroga provoda.

Kontakt:

Hotel „Dunav“
Julija Benešića 62, Ilok
Tel.: 032 596 500
Fax: 032 590 134
E-mail:hoteldunavilok@hoteldunavilok.com
Web:www.hoteldunavilok.com

Brod sv. Katarina, Nijemci

Vožnja rijekama Bosut i Spačva kroz gustu hrastovu šumu privlačna je za ljubitelje ptica i svježega zraka. Kapacitet prijevoza putnika je 30, a izletničke ture obavljaju se po narudžbi. Brod se može iznajmiti u svakoj prigodi i vremenu, a postoji mogućnost iznajmljivanja i manjih čamaca. 

Kontakt:

TZ Nijemci
Trg kralja Tomislava 6, 32245 Nijemci
Tel: 032/280-376
Mob: 099/214 5509
E-mail: turistickazajednicaon@gmail.com

Vodeni autobus „Bajadera“, Vukovar

Vodeni autobus "Bajadera“ namijenjen je ponajprije razgledu Vukovara i obala s Dunava. Panoramski turistički brod može primiti 60 osoba, a posebno je zanimljiv zbog toga što je zatvoren kaljenim staklom. Katamaranskog je tipa, pa se stječe puni osjećaj vode. Brod je grijan što omogućuje njegovo korištenje i tijekom hladnijih mjeseci. Uz turistički razgled, može se koristiti i za održavanje sastanaka, konferencija i slično. U ponudi je "šetnja" Dunavom kod Vukovara i okolice, no u budućnosti se planiraju i dalje vožnje.

Više na: www.danubiumtours.hr